valentinsgave

Overrask kæresten med en romantisk gave på Valentinsdag

Hvis din kæreste er en romantisk type, kan du nemt score nogle billige point ved at overraske ham eller hende med en gave og en romantisk middag på valentinsdag. Er du tør for idéer? Læs med herunder og lad dig inspirere.

Valentinsdag er et nyt fænomen her i Danmark, og det er først indenfor de seneste 10 år, vi rent faktisk er begyndt at tage den ind som en mærkedag. Her er der rig mulighed for at fejre jeres parforhold med en god middag, gaver og alt det andet, der hører sig til.

Det er langt fra alle par, der fejrer valentinsdag, men hvis din kæreste rent faktisk bekymrer sig om den amerikanske tradition, kan du nemt score nogle billige (men sikre) point, hvis du overrasker ham eller hende.

Overrask din kæreste med morgenmad

Valentinsdag falder altid på d. 14. februar, hvilket betyder, at der ikke er nogen garanti for, at der er tale om en weekend. Uanset hvad, kan du dog med fordel sørge for at stå tidligt op og forberede en god omgang morgenmad, som I kan hygge jer med, før I skal på arbejde, uddannelse eller hvad dagen nu ellers byder på.

Invitér din kæreste på en god middag

Medmindre valentinsdag falder på en weekend, vil I formentlig begge have en arbejds- eller skoledag, I skal igennem i løbet af dagen. Det er dog ingen hindring for, at du kan invitere din bedre halvdel ud på en god restaurant om aftenen.

Vælg en restaurant, som I begge kan lide, og sørg for at bestille bord i god tid. Selvom det stadig er langt fra alle par, der fejrer valentinsdag herhjemme, er der stadig sandsynlighed for, at restauranter, caféer og andre spisesteder oplever en større efterspørgsel end normalt på lige netop den dag.

Husk en gave, der viser din kærlighed

Morgenmad og en tur på restaurant må da være mere end rigeligt? Ikke, hvis du virkelig ønsker at imponere – så bør du også investere i en god gave, der viser, hvor glad du er for din kæreste.

Hvis det er en kvinde, kan du måske investere i et flot smykke, der er lige i hende stil. Hvis din kæreste er en mand, kan du finde et flot stykke tøj eller noget andet, der falder lige i hans smag.

Det handler om at vælge en gave, som vedkommende bliver glad for, men som også signalerer, at du elsker hende eller ham.

Deltag i OiSTERs julekalender og vind præmier til en samlet værdi á 78.600 kr.
Deltag i julekalenderen her!