Klodset mand

Har du en klodset ven? Sådan finder du en sjov gave til vedkommende

Hvis du har været til studenterfest, ved du, hvor vildt det kan gå for sig. Ofte er der risiko for, at det går ud over din mobiltelefon, som ender med at gå i stykker. Hvis uheldet har været ude, får du her en række gode råd til, hvordan du nemt får den fikset.

De fleste kender en, som er mere klodset end normalt, så kan det være en fremragende anledning til at finde en gave, som er lidt ud over det sædvanlige. Det skal dog være en person, som godt kan tåle, at der bliver gjort en smule grin med det – på en sjov og venlig måde, vel at mærke.

Kan du nikke genkendende til ovenstående, så følger herunder en række gode bud på gode og sjove gaver, som passer perfekt til en ven, som er lidt mere klodset end normalt.

#1: Et par knæ- og håndledsbeskyttere

Hvis du har en god ven, som ofte kommer til skade, vil det være oplagt at forære vedkommende et par knæ- og håndledsbeskyttere i gave. Det vil helt sikkert vække grin, men sørg for, at gavemodtageren kan tåle det. Det skal være venligt ment, før det er sjovt.

#2: Reparation af mobiltelefonen

Kender du typen, der altid ødelægger skærmen på sin mobiltelefon? Eller typen, der altid kommer til at hoppe i vandet med sin Huawei telefon i lommen? Så kan et gavekort på en reparation af mobilen være en oplagt gave.

Du kan eventuelt udarbejde et flot gavekort på, at gavemodtageren har én reparation til gode hos dig, når vedkommende kommer galt afsted. Få den til at se ægte ud, men gør det klart, at den ikke gælder til en specifik forhandler.

#3: En cykelhjelm

Hvis du kender en person, som ofte kommer galt afsted, er det oplagt at give vedkommende en cykelhjelm. Det vil både være en sjov, men også en velment gave, som kan ende med at skåne personen for at komme galt afsted, når vedkommende begiver sig ud på jernhesten.

#4: En bog om motorik

Ofte bunder dét, at man er klodset, i motoriske udfordringer. Her kan det være en ganske sjov gave at give en bog omkring motorik – det skal dog udelukkende være til personer, som synes, det er sjovt.

Hvis vedkommende har reelle udfordringer med motorikken, kan det hurtigt ende med at blive opfattet som om, at du gør grin med vedkommende, og det er ikke meningen. En gave skal være sjov, selvom det er en ‘hadegave’ – og det er det ikke, hvis modtageren bliver såret over den.

Test din viden om Afrika og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Salling Group på 1.500 kr.
Start quiz her!