Stripper ved polestang

4 anledninger, hvor en stripper kan være en del af gaven

Hvis du skal hyre en stripper, afhænger det i høj grad af, hvilket arrangement du afholder. Hvis der er tale om en familiefest, er det typisk en dårlig idé, mens det sagtens kan gå an til en lang række andre begivenheder. Herunder får du 4 anledninger, hvor en stripper kan fungere som en del af gaven.

Det er ikke alle anledninger, hvor en stripper egner sig som underholdning. Det handler i høj grad om at kende til sit publikum, hvis du vil hyre en stripper. Hvis det er et arrangement primært med unge mennesker, kan det dog være en oplagt mulighed – og måske endda fungere som en del af gaven.

Herunder følger fire konkrete forslag til arrangementer, hvor en stripper sagtens kan gå an. Igen handler det dog om at vurdere, om hovedpersonen, som modtager stripperen, er tryg ved det og ikke bliver alt for forlegen.

#1: Fødselsdag

En fødselsdag er en oplagt mulighed, hvis du vil hyre en stripper. Det går dog ikke til familiefødselsdagen, men hvis det er en fødselsdag med venner og veninder, kan det helt sikkert være en god idé, som vil sætte skub i festen.

#2: Polterabend

En stripper er næsten obligatorisk til en polterabend. Stripper priser varierer, men det kan eventuelt indgå som en del af gaven – og en polterabend behøver ikke nødvendigvis at være en billig begivenhed, da det er en stor dag for hovedpersonen.

#3: Studenterfest

Når man bliver student, træder man ind i de voksnes rækker, og derfor kan det være en god anledning at hyre en stripper. Det er som regel en god idé, hvis der ikke er for mange familiemedlemmer til stede, som kan få kaffen galt i halsen.

Her kan stripperen samtidig fungere som en del af gaven, men den bør dog ikke udgøre hele gaven. Når man bliver student, får man som regel en masse gaver, og stripperen bør udelukkende udgøre en del af dem.

#4: Sommerfesten

Selvom der typisk ikke er en egentlig hovedperson til en sommerfest, som kan få et stripshow i gave, vil det alligevel være en oplagt anledning til at hyre en stripper. Når temperaturen stiger, kan man godt gå hen og blive lidt sommerlummer.

Derfor kan det være oplagt at hyre en stripper til sommerfesten, som kan sætte lidt skub i tingene. Her er det vigtigt, at der er optimale forhold, så stripperen eksempelvis har et sted at klæde om, når han eller hun ankommer.

Find flere ideer til anderledes og sjove gaver lige her.