2 terninger

Sjove gaver til pakkeleg

En af de mest festlige aktiviteter til en hvilken som helst type fest er pakkelegen. Sjovt for voksne, børn og alle ind i mellem. Pakkelege er populære til både voksenfester, børnefødselsdage, julefrokoster og firmafester – men når du kommer til årets tredje eller fjerde arrangement med pakkeleg, kan det være svært at finde på nye gaveidéer. Herunder får du lidt inspiration til sjove gaver til pakkeleg for både voksne og børn.

Inden for fire forskellige kategorier, kan du herunder finde forslag til sjove gaveidéer til næste pakkeleg. Prisen på gaverne er i forskellige prisklasser, ligesom nogle er mere velegnede til voksne og andre til børn. Vær opfindsom, og tag en gave med til pakkelegen, som ingen kan regne ud, hvad er på forhånd. Det gør det ekstra sjovt for dig at se, når pakkerne skal åbnes.

Hvor finder du sjove gaver til pakkeleg?

Risikoen for at du køber det samme som andre, hvis du går i byens lokale butikker, er stor – og det er knap så sjovt med en pakkeleg, hvor den samme gave optræder flere gange. Online kan du finde et helt univers af sjove gaver til pakkeleg i alle prisklasser, som vil glæde enhver omkring bordet.

Der er masser af muligheder

Herunder får du nogle forslag inden for de fire kategorier:

  • Ølgadgets – vælg selv
  • Piggy-backs-kostumer
  • Spil til voksne og børn
  • Noget for smagsløgene

Inden for disse kategorier finder du en væld af muligheder for at købe inden for dit budget. Herunder får du nogle enkelte forslag, men led selv videre.

Ølgagdets er selvfølgelig mest for det voksne publikum. Mens piggy-backs-kostumer bare er hylende morsomme for både voksne og børn. Spil i forskellige varianter er populære, fordi de rammer et bredt publikum af både voksne og børn, ligesom du aldrig går galt i byen med lidt til smagsløgene.

En verden af ølgadgets

Til julefrokosten er det oplagt at vælge en nissehue med ølholder som gave til pakkelegen. Hvis ikke den heldige gavemodtager vil bære gaven den aften, er der med garanti en anden, der vil påtage sig opgaven. En morsom ølgadget, der kan bruges igen og igen … med nye øl i naturligvis.

Kender du piggy-backs-kostumerne?

Udklædningen piggy-backs findes i flere varianter og er en dragt, som du tager på, så det ser ud som om, at du rider på ryggen af en eller anden figur. Der findes piggy-backs til både voksne og børn inden for alle mange forskellige genrer.

Spil til voksne og børn

De traditionelle spil som Ludo, spillekort og Yatzy i den størrelse, der matcher prisgrænsen for gaven, er nemme at finde og passer til pakkeleg for både voksne og børn. Blandt de lidt mere utraditionelle voksenspil, der kan anvendes med det samme til festen, er en ’loaded dice’. Det er et shotglas med en terning i bunden (i et separat rum). Terningen fortæller på 6 måder, om der skal drikkes eller ej.

Er det ikke sødt?

Det sjove jelly beans Spil fra USA er kommer til Danmark og indebærer, at du drejer på en skive, vælger den farve jellybean, som skiven viser og smager på den. Nogle jellybeans smager af slik, andre af alt muligt andet knap så lækkert.

Vælg sjove gaver til pakkeleg fra nettet, så du er sikker på at komme med en original gave til festen!

Vil du læse mere om pakkeleg og finde flere gode gaver, så kan du også besøge hjemmesiden pakkelegsgave.dk eller du kan finde andre sjove gaver her.

Husk fars dag mandag d. 5 juni.
Spar 25% på gaven her!